Wanneer schaf je een iPhone 8 plus zonder abonnement aan?

Een iPhone kun je zowel als los toestel als samen met een abonnement kopen. Heb je al een abonnement met toestel maar wil je een ander exemplaar daarbij hebben? Dan kun je kiezen voor een iPhone 8 plus zonder abonnement. Als je het toestel los aanschaft betaal je daar het aankoopbedrag voor en kun je de telefoon laten koppelen aan je huidige abonnement. Een abonnement sluit je voor een bepaalde periode af en als dit nog niet verlopen is kun je het combineren met een nieuw, los toestel.

iPhone zonder abonnement

Een iPhone 8 plus kopen zonder abonnement doe je als je huidige telefoonabonnement nog niet verlopen is en je alleen een ander toestel wilt hebben.

Kleuren van de iPhone 8

Een telefoon is in meer kleuren verkrijgbaar, een hoesje in nog veel meer. Wil je een iPhone 8 grijs hebben? Dan kun je kiezen voor de spacegrijs uitvoering van het toestel. De iPhone grey heeft een mooie nette uitstraling en past nagenoeg overal goed bij. Ook de iPhone 8 plus is in grijs verkrijgbaar. Wil je de iPhone beschermen en deze een wat luxe look meegeven? Overweeg dan een iPhone 8 hoesje zwart of koop de versie in spacegrijs. De kleur van deze iPhone lijkt namelijk sterk op mat zwart en kan daar makkelijk voor doorgaan. Zo is er voor iedereen wel een kleur te vinden die hij of zij leuk vindt voor een telefoon.

Bijzondere achterkant op de iPhone 8

De iPhone 8 heeft een bijzonder kenmerk dat eerdere toestellen niet hadden. De iPhone 8 achterkant is namelijk van glas gemaakt en transparant. Dit is zo gemaakt omdat je dan, met behulp van een speciale oplader, de telefoon draadloos kunt opladen. Om dit te kunnen doen leg je het toestel met de achterzijde op de oplader en kan het proces beginnen. Opladen met behulp van een oplaadkabel kan natuurlijk ook nog gewoon. Om de glazen achterkant te beschermen is het verstandig een goed hoesje bij de telefoon te kopen zodat deze tegen een stootje kan mocht hij vallen.

Achterkant iPhone 8 is van glas

De iPhone 8 is voorzien van een bijzonder kenmerk: de achterkant iPhone 8 is namelijk transparant en gemaakt van glas. Dit is gedaan om de telefoon op een speciale oplader te leggen om deze zo draadloos op te kunnen laden. Naast de glazen achterkant heeft het toestel een aluminium behuizing die gemaakt wordt in één kleur. De achterzijde van glas maakt natuurlijk wel iets meer kans om te beschadigen dus het is slim er een goed passend hoesje bij te kopen zodat de telefoon beter beschermd wordt. Tijdens het draadloos opladen haal je dan gewoon het hoesje eraf.

Kies voor een leren iPhone 8 hoesje

Een hoesje om je iPhone te beschermen is altijd goed. Het is daarom verstandig om bij de aanschaf van een iPhone ook meteen een goed passend hoesje te kopen. Zo’n iPhone 8 hoesje van leer geeft je telefoon meteen een luxe uitstraling en biedt tevens bescherming. Een leren hoesje is degelijk en stevig en je kunt er dan ook lang mee doen. Een hoesje van leer is te koop in diverse kleuren en merken zodat jij er altijd wel eentje kunt vinden die je mooi vindt passen bij je telefoon.

Chique leren telefoonhoesjes

Een leren hoesje iPhone 8 biedt je telefoon een goede bescherming. Het iPhone 8 leren hoesje geeft het ook meteen een chique uitstraling. Een hoesje iPhone 8 van leer is stevig en kan lang meegaan zodat je er een hele poos plezier van kunt hebben. Een leren iPhone 8 hoesje is in diverse modellen en kleuren te koop zodat er voor ieder wat wils is en ook jij een geschikt leren hoesje kunt vinden. Een leren hoesje in niet altijd goedkoop in aanschaf maar het gaat wel lang mee zodat je er veel plezier van kunt hebben.

Waar vind je een goedkope iPhone?

Voor de goedkoopste iPhone 8 zonder abonnement kijk je het beste eerst goed rond om prijzen te vergelijken en zo het voordeligste toestel te vinden.