Waarom kiezen voor portretfotografie?

Heb jij nog geen portretfoto? Waarom zou je er ook voor kiezen? Bij de goede portretfoto kunnen een hoop voordelen komen. Het maakt alles een heel stuk persoonlijker. En hoe gebruik je nou zo’n (zakelijke) profielfoto?

Het beste van jezelf

De goede portretfoto laat zien wat het beste van jezelf is. De fotograaf haalt het beste van je naar voren: heb je een mooie glimlach, mooie lach of mooie ogen? Op de goede portretfoto wordt het naar voren gebracht en maak je een goede indruk met de foto. De portretfoto kan ook heel wat vertellen over je persoonlijkheid, wat is je lichaamstaal? Wat straal je uit als persoon?

Bedrijfswebsite

Heb jij een website van jouw bedrijf maar geen foto’s van jouw werknemers? Dit kan een onprofessionele uitstraling geven aan de mensen die jouw site gaan bezoeken. Dit kan je klanten kosten. Daarom is het altijd handig als je foto’s van je werknemers op jouw site hebt staan. Dit maakt de website een stuk persoonlijker en is de kans dat klanten eerder bij je bestellen ook groter. En door de foto’s goed te benoemen kan je website ook nog eens vaker bezocht worden!

LinkedIn

In dit online tijdperk wordt LinkedIn veel gebruikt door werknemers en werkgevers. Om een goede indruk achter te laten voor mensen die je profiel bezoeken is het dan ook handig als er een goede profielfoto aanwezig is. Jouw profiel op LinkedIn wordt ook meer bezocht als er een profielfoto geselecteerd is. Zo is de kans op een nieuwe baan ook groter. Een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van dit soort foto’s is LINK Fotografie. Dit bedrijf zorgt voor een professionele portretfoto die perfect past bij jouw LinkedIn profiel.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zakelijk