Vodafone

Naast KPN en T-Mobile behoort ook Vodafone tot de drie grootste providers in Nederland met een eigen netwerk. Op het netwerk van Vodafone zijn verschillende kleinere providers actief, wat de betrouwbaarheid van dit netwerk aantoont. Hoewel er in het verleden vaak klachten waren over het bereik en de betrouwbaarheid van het netwerk van Vodafone, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Een iPhone 8 abonnement bij Vodafone afsluiten is voornamelijk interessant voor jongeren, jongvolwassenen en ouderen. De prijzen van een iPhone 8 abonnement bij Vodafone zijn vaak erg scherp, wat aantoont dat een iPhone 8 niet duur hoeft te zijn!

De voordelen van een iPhone 8 abonnement bij Vodafone


Vodafone wordt als een zeer toegankelijke provider ervaren. Hoewel de telefonische klantenservice niet altijd even snel is, kun je bij vragen altijd een fysieke winkel van deze provider bezoeken. In vrijwel iedere Nederlandse stad is een vestiging van Vodafone te vinden, waar medewerkers dagelijks voor je klaarstaan om vragen te beantwoorden. In een aantal van deze vestigingen zit ook een technische afdeling, waar je toestel direct gerepareerd kan worden bij problemen. Als een toestel niet door de technische afdeling te repareren is krijg je de mogelijkheid om deze direct door te laten sturen naar Apple.

Een ander voordeel aan een iPhone 8 abonnement bij Vodafone is de scherpe prijs voor een dergelijk abonnement. Waar een iPhone 8 abonnement bij KPN voornamelijk interessant is als je ook andere diensten bij KPN afneemt, zijn de iPhone 8 abonnementen bij Vodafone standaard scherp geprijsd.

Verschillende soorten iPhone 8 abonnementen van Vodafone

 

Na de introductie van de iPhone 8 zal Vodafone vrijwel direct verschillende iPhone 8 abonnementen aanbieden. Deze iPhone 8 abonnementen bij Vodafone lopen sterk uiteen in hun samenstelling. Dit zorgt ervoor dat vrijwel iedere consument een geschikt abonnement zal vinden, die aansluit bij zijn of haar verbruik. Kies bijvoorbeeld voor een abonnement met lage maandlasten, waarbij je een groot deel van het toestel vooraf aflost. Of ga voor een duurder abonnement met meer belminuten en mobiele data, waarbij je vooraf nauwelijks hoeft te investeren in de iPhone 8.

Het is sterk aan te raden om te kijken naar de inruilmogelijkheden van Vodafone. Je krijgt vaak al snel vijftig tot honderd euro voor een oude iPhone, wat de investering in de iPhone 8 een stuk lager maakt. Zeker als je de oude iPhone niet meer verwacht te gebruiken kan het interessant zijn om deze direct in te ruilen.

Kortingsacties voor een iPhone 8 abonnement bij Vodafone

Zoals gebruikelijk is bij de introductie van een nieuwe smartphone van Apple biedt ook Vodafone verschillende kortingsacties aan voor een iPhone 8 abonnement. Zo krijg je bijvoorbeeld in de eerste drie tot zes maanden korting op je maandlasten, mag je een of twee accessoires bij het toestel uitzoeken, of profiteer je extra mobiele data in de eerste maanden dat je het toestel hebt.

Op onze website vind je een overzicht van de meest voordelige iPhone 8 abonnementen bij verschillende providers. Hier kun je een iPhone 8 abonnement van Vodafone vergelijken met iPhone 8 abonnementen bij T-Mobile of bijvoorbeeld Tele2.