Tele 2

Waar KPN, T-Mobile en Vodafone over een eigen netwerk in Nederland beschikken, geldt dat voor Tele2 niet volledig. Tele2 maakt voor haar 3G-diensten gebruik van het netwerk van T-Mobile, maar biedt klanten wel een eigen 4G-netwerk. Voor razendsnel mobiel internet ben je bij Tele2 dus aan het juiste adres! Houd er rekening mee dat het 3G-netwerk van T-Mobile niet in alle delen van Nederland een goede dekking biedt. Zeker in de plaatsen buiten de grote steden is het bereik van het 3G-netwerk van T-Mobile minder goed dan dat van andere netwerken. Daarentegen zijn de maandlasten voor een de iPhone 8 abonnementen bij Tele2 en T-Mobile een stuk lager dan bij veel andere Nederlandse providers.

De voordelen van een iPhone 8 abonnement bij Tele2

In het verleden richtte Tele2 zich voornamelijk op het aanbieden van vaste telefonie aan huishoudens. Tegenwoordig heeft het bedrijf die reputatie achter zich gelaten en is het zich steeds meer gaan richten op het aanbieden van mobiele abonnementen. Een van de voordelen die Tele2 biedt is de lage prijs voor deze abonnementen. Doordat het bedrijf geen fysieke vestigingen heeft en het netwerk van T-Mobile gebruikt, kan het bedrijf scherpe prijzen aanbieden. Enerzijds is dit een voordeel voor consumenten, anderzijds ben je beperkt tot de online en telefonische klantenservice om antwoord te krijgen op je vragen over de diensten van Tele2. Niet iedereen vindt deze gedachte even fijn.

Naast de scherpe prijs voor een iPhone 8 abonnement bij Tele2, biedt deze provider consumenten een ruime keuze bij het samenstellen van je iPhone 8 abonnement bij Tele2.

Verschillende soorten iPhone 8 abonnementen bij Tele2

In tegenstelling tot bijvoorbeeld KPN en Vodafone maakt Tele2 het mogelijk om je eigen iPhone 8 abonnement samen te stellen. Tijdens het bestellen van je nieuwste iPhone heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen hoeveel belminuten/sms’jes en mobiele data je maandelijks wilt kunnen verbruiken. Zo kun je het abonnement naadloos laten aansluiten bij je maandelijkse verbruik. Het is in veel gevallen mogelijk om je abonnement naar boven bij te stellen als blijkt dat je te weinig mobiele data of belminuten/sms’jes hebt. Andersom kun je het abonnement doorgaans niet verkleinen. Zorg er daarom voor dat je liever een iets te klein abonnement kiest, dan dat je maandelijks met tegoed blijft zitten. Je tegoed is niet mee te nemen naar een volgende maand.

Wanneer je een relatief klein iPhone 8 abonnement bij Tele2 afsluit zal je in veel gevallen een deel van de kosten voor het toestel vooraf moeten betalen. Zo worden je maandlasten laag gehouden. Tijdens het bestelproces zie je welk bedrag je eenmalig vooraf moet betalen.

Aanbiedingen bij een iPhone 8 abonnement van Tele2

Tele2 biedt bij de introductie van een nieuwe iPhone vaak aantrekkelijke aanbiedingen aan. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op de eenmalige kosten die je vooraf moet betalen, krijg je korting op je maandlasten voor een x aantal maanden, enzovoorts.

Tip: bekijk de beste aanbiedingen voor iPhone 8 abonnementen bij Tele2 of andere Nederlandse providers op onze website!