T-mobile

Nederland kent drie grote providers met een eigen netwerk, namelijk: KPN, Vodafone en T-Mobile. Een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile afsluiten kan heel voordelig zijn! Niet voor niets wordt T-Mobile door veel consumenten als een van de goedkoopste providers gezien. Naast de scherpe prijs van een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile biedt deze provider verschillende andere interessante voordelen. Reden genoeg om een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile te overwegen als deze in Nederland worden aangeboden.

De iPhone 8 wordt naar alle verwachting in 2017 of 2018 geĆÆntroduceerd in Nederland. Volgens de analist Mark Moskowitz slaat Apple de iPhone 7s over in 2017, waardoor de iPhone 8 mogelijk komend jaar al zal worden aangeboden door providers. Standaard worden de nieuwste modellen van Apple eerst in Amerika en verschillende Europese landen anders dan Nederland aangeboden. Pas enkele weken na de officiĆ«le lancering van de nieuwste iPhone is deze ook door Nederlandse consumenten te bestellen.

De voordelen van een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile

Het voornaamste voordeel aan een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile is de relatief lage prijs die deze provider voor zijn abonnementen rekent. Daarbij biedt T-Mobile zeker in het westen en in de grote steden van Nederland een goed bereik. Wanneer je ver buiten een grote stad woont kan het bereik minder goed zijn, zo valt op internet te lezen. Mocht je tegen problemen aanlopen met je nieuwe smartphone, dan kun je de klantenservice van T-Mobile zowel telefonisch als op internet bereiken. De provider biedt een handige chatfunctie op haar website, waardoor je tijdens het wachten (mocht hier al sprake van zijn) andere dingen kunt blijven doen.

Met haar marketingcampagnes richt T-Mobile zich duidelijk tot jongeren en jongvolwassenen, die vooral een goedkoop abonnement willen hebben. Voor deze doelgroep spelen fysieke vestigingen en een snelle service een minder grote rol. Dit is onder meer terug te zien aan het beperkte aantal fysieke vestigingen van T-Mobile.

Verschillende iPhone 8 abonnementen bij T-Mobile

Kort na de introductie van de nieuwste iPhone zal T-Mobile haar iPhone 8 abonnementen openbaar maken. Vaak worden er verschillende soorten abonnementen aangeboden, waarbij de samenstelling van de abonnementen onderling sterk verschilt. Het ene pakket biedt bijvoorbeeld meer belminuten, terwijl een ander pakket zich richt op klanten die veel mobiele data verbruiken. Zeker voor jongeren is een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile met veel mobiele data interessant. Zij gebruiken applicaties als Whatsapp en Facebook Messenger steeds vaker om met vrienden of familie te bellen, in plaats van losse belminuten.

Tijdens het kiezen van een mobiel abonnement kun je zelf bepalen hoeveel belminuten en mobiele data je wilt. Deze vrijheid is een unieke service van T-Mobile.

Aantrekkelijke aanbiedingen bij iPhone 8 abonnementen van T-Mobile

T-Mobile is een van de providers die bij de iPhone 8 abonnementen verschillende interessante aanbiedingen aan je aanbiedt. Zo krijg je de eerste zoveel maanden korting op je abonnementsprijs, hoef je vooraf minder te investeren in het nieuwe toestel of krijg je tijdelijk meer mobiele data. Dit maakt het des te aantrekkelijker om te kiezen voor een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile.