Refurbished iPhone 8 met sim only abonnement

iphone 8 refurbished

Wil je een nieuwe iPhone 8 aanschaffen, zonder dat je vastzit aan een duur abonnement? Dan is een sim only abonnement met een losse iPhone 8 wellicht een goede oplossing. Echter, een nieuwe iPhone 8 aanschaffen kan nogal aan de dure kant zijn. Heb je wel eens nagedacht over een refurbished variant? Met een refurbished toestel lijkt het net alsof je een nieuwe iPhone 8 hebt, maar dan voor veel minder geld. Je koopt namelijk een gebruikt toestel, waarvan eigenlijk niet te zien is dat deze al een eigenaar heeft gehad. Benieuwd naar de voordelen van een refurbished iPhone 8 met een sim only abonnement? We leggen het je graag uit.

Stukken voordeliger

We hebben het er kort al even over gehad; een iPhone 8 refurbished is een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe iPhone 8. Het verschil kan al snel oplopen tot honderden euro’s. En het geld dat je bespaart met een refurbished variant kun je dan weer gebruiken voor andere dingen. Een heerlijke vakantie naar de zon bijvoorbeeld.

Refurbished iPhone 8 wordt volledig gecontroleerd

Doordat een refurbished iPhone 8 al een eigenaar heeft gehad, wordt deze niet zomaar als refurbished smartphone aangeboden. Het toestel wordt namelijk eerst volledig gecontroleerd voordat deze weer verkocht wordt. Wanneer onderdelen niet meer naar behoren werken, worden deze eerst vervangen. Vervolgens wordt het toestel weer gecontroleerd en wanneer deze 100% werkt, wordt deze aangeboden als refurbished iPhone 8.

24 maanden garantie

Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om een tweedehands iPhone 8 via een platform als Marktplaats te kopen, echter loop je dan een groot risico. Is er iets aan de hand met de telefoon? Dan kun je waarschijnlijk fluiten naar je geld. Echter, wanneer je een refurbished iPhone 8 aanschaft, koop je deze bij een aanbieder van refurbished smartphones. Hierdoor krijg je 24 maanden garantie op het toestel. Blijkt er dan iets met het toestel aan de hand te zijn, dan kun je contact opnemen met de aanbieder en kun je gebruikmaken van een garantietermijn.

Beter voor het milieu

Voor de milieu goeroes onder ons, klinkt dit waarschijnlijk als muziek in de oren. Bij de productie van een nieuwe smartphone komen een hoop gevaarlijke afvalstoffen en andere giftige stoffen vrij. Doordat je een iPhone 8 een tweede leven geeft, hoeft er geen nieuwe iPhone geproduceerd te worden. Hoe groter de vraag naar refurbished iPhones (en andere smartphones natuurlijk), hoe minder nieuwe toestellen er geproduceerd hoeven te worden, hoe beter dit is voor het milieu. Met de aanschaf van een refurbished iPhone 8 bespaar je dus niet alleen geld, maar draag je ook jouw steentje bij aan een beter milieu.