Kpn

Naar alle verwachting wordt de iPhone 8 in 2017 of 2018 op de markt gebracht door Apple, waarna verschillende Nederlandse providers de iPhone 8 met abonnement aan zullen bieden. Een van de meest betrouwbare en geliefde Nederlandse providers is KPN. Een iPhone 8 abonnement bij KPN afsluiten betekent dat je verzekerd bent van een goed bereik, een eerlijke prijs voor je abonnement en verschillende aanbiedingen. KPN beschikt over een eigen netwerk in Nederland, waardoor je vrijwel overal in Nederland een goed bereik hebt met je nieuwe iPhone 8.

Betrouwbare service bij een iPhone 8 abonnement van KPN

Al jaren staat KPN bekend als een van de meest betrouwbare providers in Nederland. In het verleden had KPN verschillende dochterbedrijven, waar Hi en Telfort de meest bekende voorbeelden van zijn. Hi richtte zich met lage prijzen voornamelijk op een jonger publiek, terwijl KPN zelf de zakelijke kant van de markt probeerde te bedienen. Inmiddels is een iPhone 8 abonnement bij KPN zowel voor jongeren, als voor particulieren en zakelijke klanten een slimme keuze.

De betrouwbaarheid van KPN komt onder meer terug in het feit dat je overal over een goed bereik beschikt. Daarbij worden vragen snel beantwoord, kun je langsgaan bij een fysieke winkel van KPN en biedt het bedrijf duidelijke kortingsacties aan. Zo weet je bij het afsluiten van een iPhone 8 abonnement bij KPN precies waar je aan toe bent!

Verschillende soorten iPhone 8 abonnementen bij KPN

KPN biedt verschillende iPhone 8 abonnementen aan voor haar klanten. Bij het ene abonnement dien je vooraf een groter deel van de iPhone 8 af te lossen, waardoor je maandlasten lager zullen zijn. Dit geldt voornamelijk voor de abonnementen met een beperkt aantal belminuten, sms’jes en mobiele data. Bij de duurdere abonnementen is de investering vooraf beperkt of zelfs helemaal niet nodig. Op de website van KPN kun je de verschillende iPhone 8 abonnementen met elkaar vergelijken.

Tip: kies voor een iPhone 8 abonnement bij KPN waarvan de samenstelling het beste aansluit bij je huidige verbruik. Een te klein abonnement kun je namelijk wel verhogen, maar een te hoog abonnement is bij KPN niet te verlagen. Het is erg zonde als je maandelijks tegoed overhoudt, wat je niet naar een volgende maand mee kunt nemen.

Aantrekkelijke acties bij een iPhone 8 abonnement van KPN
Bij de introductie van nieuwe mobiele telefoons biedt KPN vaak aantrekkelijke kortingsacties aan. Zo krijg je bijvoorbeeld een korting op je maandlasten in de eerste drie tot zes maanden, of kun je je huidige iPhone inruilen tegen een relatief hoge inruilwaarde. Ook is het heel aantrekkelijk om meerdere diensten, zoals vaste telefonie, internet en televisie bij KPN, te combineren met een iPhone 8 abonnement van KPN. Als andere gezinsleden dit ook doen is het mogelijk om mobiele data aan elkaar over te dragen en krijg je standaard vijf euro korting op je maandlasten. Dit is erg handig als een van je gezinsleden meer mobiele data verbruikt heeft dan binnen zijn of haar bundel valt, terwijl andere gezinsleden nog mobiele data overhouden.

Handig: KPN telefoonnummer