iPhone 8 32 gb

In 2016 werd de iPhone 7 in Nederland geïntroduceerd, die in vergelijking met de iPhone 6s uit 2015 verschillende verbeteringen bevatte. Zo was de iPhone 7 de eerste waterdichte iPhone, beschikte het toestel over een dubbele cameralens en zat de homebutton verwerkt in het toestel zelf. Voor 2017 lijkt Apple plannen te hebben om de iPhone 8 te introduceren, als we de analist Mark Moskowitz mogen geloven. Volgens deze analist van Barclays slaat Apple de iPhone 7s in het komende jaar over.

Een van de redenen voor het overslaan van de iPhone 7s zou kunnen zijn dat consumenten steeds minder snel geneigd zijn om een nieuwe smartphone te kopen als hun huidige smartphone nog goed functioneert. Consumenten wachten liever een jaar langer op een toestel die duidelijke verbeteringen bevat. Aangezien een iPhone uit de S-reeks vaak een zeer beperkt aantal verbeteringen bevat, is de kans dat de iPhone 7s voor hoge verkoopcijfers zal zorgen kleiner dan een mogelijke iPhone 8. Als de iPhone 8 inderdaad in 2017 geïntroduceerd zal worden, zal deze waarschijnlijk met drie verschillende geheugens worden geleverd: de iPhone 8 32GB, de iPhone 8 128GB en de iPhone 8 256GB.

Voordelen van een iPhone 8 32GB

Een iPhone 8 32GB wordt gezien als het instapmodel van de nieuwste iPhone en wordt tegen de laagste prijs aangeboden. Toch blijkt dit model erg populair te zijn onder een grote groep consumenten. Zeker consumenten die aan het einde van hun abonnementsperiode een nieuw toestel willen kopen zullen niet snel voor een iPhone 8 met meer intern geheugen dan de iPhone 8 32GB kiezen. Op het moment dat de iPhone 8 32GB vol begint te raken mogen zij immers een nieuw toestel uitzoeken.

Met de iPhone 8 32GB heb je voldoende intern geheugen om foto’s en video’s te kunnen maken tijdens je vakanties, om muziek op je iPhone te zetten en zelfs om een aantal films op te slaan. Applicaties zijn relatief kleine bestanden en zullen het geheugen van de iPhone 8 32GB daardoor niet snel laten vollopen. Anderzijds kunnen de updates van Apple zelf er wel voor zorgen dat het geheugen van je iPhone 8 32GB sneller vol zal zitten.

Een iPhone 8 32GB met abonnement aanschaffen

Als je ervoor kiest om een iPhone 8 32GB te kopen, kun je de iPhone 8 32GB met abonnement bestellen of los aanschaffen. Over het algemeen zijn de nieuwste modellen van de iPhone enkele weken na de start van de verkoop in Amerika ook in Nederland verkrijgbaar. Mocht je de iPhone 8 32GB los kopen, dan kun je deze al voor de verkoopstart in Nederland in andere Europese landen bestellen.

De iPhone 8 32GB heeft de laagste aanschafwaarde, waardoor een iPhone 8 32GB met abonnement bestellen niet per definitie de voordeligste optie hoeft te zijn. Je kunt ook overwegen om een losse iPhone 8 32GB te kopen en deze te combineren met een sim only bundel. Er zijn verschillende Nederlandse providers die aantrekkelijke sim only bundels aanbieden. Het voordeel hiervan is dat je maandlasten een stuk lager zullen zijn.

Andersom is het voordeel van een iPhone 8 32GB met abonnement dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen om het nieuwste toestel van Apple in je bezit te krijgen. Het is overigens niet zo dat je bij een iPhone 8 32GB met abonnement niets hoeft te betalen vooraf. In sommige gevallen dien je vooraf een kleine investering te doen als je bijvoorbeeld kiest voor een klein abonnement.

Verschillende iPhone 8 32GB abonnementen vergelijken

Op onze website vind je de goedkoopste iPhone 8 32GB abonnementen van dit moment. Het is sterk aan te raden om deze abonnementen vooraf met elkaar te vergelijken, zodat je de goedkoopste oplossing bij je verbruik vindt. Over het algemeen kun je beter kiezen voor een iets te klein abonnement, dan voor een abonnement die veel meer belminuten, sms’jes en mobiele data biedt dan dat je nu verbruikt. Het is vaak namelijk wel mogelijk om je abonnement te vergroten tijdens je contractperiode, maar niet om deze te verlagen. Het zou zonde zijn als je iedere maand met overgebleven belminuten, sms’jes of mobiele data blijft zitten.

Let bij het vergelijken van abonnementen voor de iPhone 8 32GB ook goed op de vrijheid die je hebt bij het samenstellen van een abonnement. Bij een provider als Vodafone staat de samenstelling van de abonnementen vaak al vast, terwijl je de abonnementen bij Tele2 of Hollandsnieuwe geheel naar eigen inzicht samen kunt stellen.