iPhone 8 128 gb

Hoewel de iPhone 8 nog geïntroduceerd moet worden in Nederland, is de kans erg groot dat Apple de nieuwste iPhone in drie verschillende varianten aan zal bieden. Op basis van de eerder uitgebrachte modellen van de iPhone zullen dit de iPhone 8 32GB, de iPhone 8 128GB en de iPhone 8 256GB zijn. De introductie van de iPhone 8 zal naar alle verwachting in 2017 of 2018 plaatsvinden. Volgens de analist Mark Moskowitz, werkzaam voor Barclays, is de kans erg groot dat deze iPhone al in 2017 op de markt zal worden gebracht door de Amerikaanse telefoonfabrikant. Volgens deze analist zitten consumenten tegenwoordig niet langer te wachten op een tussenmodel.

Voor consumenten wordt het steeds minder aantrekkelijk om eens per twee jaar een groot bedrag neer te tellen voor een toestel die nauwelijks verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger. Vaak bevatten de toestellen uit de iPhone S-reeks van Apple een zeer beperkt aantal verbeteringen, waardoor de iPhone 7s volgens deze redenering niet voor hoge verkoopcijfers zal zorgen. Dit kan voor Apple reden zijn om direct over te gaan op de productie van de nieuwe iPhone 8.

De voordelen van een iPhone 8 128GB

De iPhone 8 128GB is het middelste model van de nieuwste iPhone, zowel qua intern geheugen als qua prijs. Voor veel consumenten zal een intern geheugen van 128GB niet direct noodzakelijk zijn, waardoor zij vaak kiezen voor het instapmodel met een intern geheugen van 32GB. Toch kan de iPhone 8 128GB ook voor deze consumenten erg interessant zijn! Nu consumenten hun toestel langer behouden en minder snel een nieuw toestel kiezen aan het einde van hun abonnementsperiode, is een groter intern geheugen belangrijk.

De updates van de software van Apple kunnen ervoor zorgen dat het interne geheugen van je iPhone na een aantal jaar vol begint te raken. Zeker bij de modellen die nog een 16GB-variant hadden klaagden gebruikers over een intern geheugen die snel vol zat. Bij de iPhone 8 32GB zal dit minder snel het geval zijn, maar kunnen de klachten wel na twee of drie jaar opspelen. Als je het toestel langer dan twee jaar wilt behouden is de iPhone 8 128GB een mooie oplossing. Het prijsverschil tussen beide modellen is goed te overbruggen, zeker als je de iPhone 8 128GB langer gebruikt dan je contractperiode van een of twee jaar.

Met de iPhone 8 128GB heb je een fraai toestel voor het maken van honderden haarscherpe foto’s en video’s, het opslaan van muziek op je mobiele telefoon en het bekijken van films. Door het grote interne geheugen van dit toestel kun je al snel tien tot vijftien films op je mobiele telefoon zetten.

Een iPhone 8 128GB met abonnement aanschaffen

Door de relatief hoge aanschafprijs van de iPhone 8 128GB kiezen veel consumenten voor de combinatie van een iPhone 8 128GB met abonnement. Het ligt in de lijn der verwachting dat een iPhone 8 128GB met abonnement door vrijwel iedere provider in Nederland zal worden aangeboden na de introductie van het toestel. Het verschilt sterk per provider hoe de samenstelling van deze abonnementen eruit zal zien. Daarbij heb je bij de ene provider aanzienlijk meer vrijheid bij het samenstellen van je abonnement, dan bij andere providers.

Wil je geen iPhone 8 128GB met abonnement kopen, maar kies je voor een los toestel? In dat geval is het verstandig om het toestel te combineren met een sim only bundel. Een sim only bundel kun je vaak naar eigen inzicht samenstellen en is veel goedkoper dan een prepaid simkaart. Dit geldt zeker voor consumenten die mobiele data willen gebruiken op hun iPhone 8 128GB. Het voordeel van een sim only bundel ten opzichte van een iPhone 8 128GB met abonnement is dat een sim only bundel veel lagere maandlasten heeft. Bij een iPhone 8 128GB met abonnement hoef je echter geen grote investering te doen vooraf.

Het is overigens niet per definitie zo dat je bij een iPhone 8 128GB met abonnement helemaal geen investering hoeft te doen. Vaak dien je, afhankelijk van de grootte van je abonnement, een paar tientjes tot een paar honderd euro vooraf te betalen als je kiest voor een iPhone 8 128GB met abonnement.

Tip: veel providers bieden je de mogelijkheid om je huidige mobiele telefoon in te ruilen bij de aanschaf van een iPhone 8 128GB met abonnement. Zo hoef je vooraf minder te betalen! Daarbij zal je een oude mobiele telefoon niet snel weer gebruiken als je een iPhone 8 128GB hebt, waardoor het toestel alleen maar aan waarde zal verliezen.