Hollandsnieuwe

In tegenstelling tot providers als KPN en T-Mobile richt Hollandsnieuwe zich voornamelijk op de sim only bundels voor consumenten. Hollandsnieuwe is een relatief jonge provider, die als dochteronderneming van Vodafone is opgericht. Klanten van Hollandsnieuwe maken zodoende ook gebruik van het netwerk van Vodafone. Dit netwerk staat tegenwoordig als een zeer betrouwbaar netwerk te boek met weinig storingen. In het verleden was dit vaak anders, toen hadden klanten van Vodafone regelmatig last van storingen op het netwerk.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Hollandsnieuwe na de introductie van de nieuwste iPhone een iPhone 8 abonnement zal presenteren. Dit werd in het verleden namelijk ook bij de andere modellen van de iPhone gedaan. Een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe is echter niet het enige om rekening mee te houden. Kijk ook eens naar de sim only bundels die Hollandsnieuwe aanbiedt als je van plan bent om de nieuwste iPhone als los toestel aan te schaffen.

De voordelen van een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe

Doordat Hollandsnieuwe een dochteronderneming van Vodafone is, ben je verzekerd van een degelijk netwerk. Zeker als je veel belt of gebruik maakt van mobiele data is het erg fijn als je een goed bereik hebt in zowel de grote steden, als daarbuiten. In tegenstelling tot Vodafone zelf heeft Hollandsnieuwe geen fysieke vestigingen in Nederland. Doordat het bedrijf hier geen kosten aan kwijt heeft, kan Hollandsnieuws relatief scherpe abonnementsprijzen aanbieden. De prijzen van een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe zullen te vergelijken zijn met de prijzen van een iPhone 8 abonnement bij T-Mobile of Tele2.

Een ander voordeel aan een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe is de vrijheid die deze provider je biedt bij het samenstellen van een abonnement. Waar je bij veel andere providers kiest voor een x aantal belminuten, sms’jes en mobiele data werkt dat bij Hollandsnieuwe anders. Zo profiteer je van meer vrijheid in je verbruik!

Een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe samenstellen

Bij het samenstellen van een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe hebben belminuten, sms’jes en mobiele data dezelfde waarde. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen voor 300 SMS/MIN/MB, wat betekent dat je 300 credits hebt die je naar eigen inzicht kan verdelen. Je kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld 29 belminuten, 1 sms en 270 MB aan mobiele data te verbruiken. Deze mate van vrijheid maakt de iPhone 8 abonnementen bij Hollandsnieuwe uniek en maakt dat deze provider zich onderscheidt van de concurrentie.

Bovenstaand pakket is logischerwijs een voorbeeld voor een iPhone 8 abonnement bij Hollandsnieuwe. Er zijn ook pakketten met 500, 1000, 1500 of zelfs 2000 van deze credits die je kunt verdelen. Afhankelijk van het abonnement wat je kiest kan het voorkomen dat je een deel van de kosten voor het toestel vooraf moet betalen.

Aanbiedingen bij een iPhone 8 abonnement van Hollandsnieuwe

Op onze website vind je de beste iPhone 8 abonnementsaanbiedingen van dit moment, waarin ook de abonnementen van Hollandsnieuwe opgenomen zijn. Door deze aanbiedingen met elkaar te vergelijken vind je de meest voordelige oplossing bij je verbruik.